ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2020-21

 In Tsakiris Ski @el, Χιονοδρομικό Κέντρο

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2020-21

Όλοι συμφωνούμε πως το 2020 είναι μια χρονιά που θα μας μείνει αξέχαστη. Η καθημερινότητα μας είναι πλέον πολύ διαφορετική από ότι την θυμόμαστε και η οργάνωση ενός ταξιδιού φαντάζει πιο δύσκολη από ποτέ. Ωστόσο, όλοι έχουμε την ανάγκη να αποδράσουμε, με ασφάλεια, μόλις αυτό είναι δυνατό και με τη χειμερινή σεζόν να πλησιάζει πολλοί φίλοι του σκι και του snowboard αναρωτιούνται αν και υπό ποιες συνθήκες θα λειτουργήσει φέτος το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο.

 

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ;

Είναι η συχνότερη ερώτηση των τελευταίων ημερών. Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που έχουμε προς το παρόν το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ κανονικά για την σεζόν 2020/21. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για να παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς για τη λειτουργία του κέντρου εν μέσω covid. Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου αναμένεται στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ καιρού επιτρέποντως μερικές πίστες θα ανοίξουν και νωρίτερα, γύρω στις 4 του μηνός.

 

ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

  • Μάσκα, κασκόλ, buff ή άλλο είδος κάλυψης προσώπου και μύτης στη Γόνδολα και σε όλα τα λιφτ, συμπεριλαμβανομένων των συρόμενων λιφτ και του «χαλιού» στην περιοχή των αρχαρίων. Το ίδιο ισχύει και στα ταμεία κατά την αγορά του lift pass.
  • Λειτουργία Γόνδολας & λιφτ με πλήρη χωρητικότητα. Ωστόσο, η εταιρία διαχείρισης έχει το δικαίωμα να μειώσει τον αριθμό των επιβατών, αν κριθεί απαραίτητο.
  • Απολύμανση των καμπινών της Γόνδολας τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.
  • Τήρηση αποστάσεων στο 1.5 μέτρο σε ουρές στα λιφτ και στα εκδοτήρια.
  • Θα παρέχονται σταθμοί απολύμανσης χεριών.
  • 10 νέες τοποθεσίες για να αγοράσετε τα lift pass σας.
  • 2 νέα μηχανήματα – αυτόματοι πωλητές για αγορά των lift pass.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Οι συνεργάτες μας κι εμείς φροντίζουμε να παραμένουμε προσεκτικοί και υγιείς για να απολαύσουμε άλλη μια όμορφη χειμερινή σεζόν κάνοντας αυτό που αγαπάμε. Παράλληλα, οι προετοιμασίες στο κατάστημα έχουν ήδη αρχίσει με σκοπό να δημιουργήσουμε το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  • Ο μεγάλος και άνετος χώρος του καταστήματος μας προσφέρει τις καταλληλότερες συνθήκες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις.
  • Χρήση μάσκας προσώπου από προσωπικό και επισκέπτες για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων.
  • Σταθμοί απολύμανσης χεριών διαθέσιμοι σε όλο το κατάστημα
  • Όλο το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και εξοικειωμένο με τα επιδημιολογικά μέτρα, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Υγείας.

 

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με τη ρευστότητα που χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσει κανείς την καθημερινότητά του, πόσο μάλλον τις διακοπές του. Για αυτό κι εμείς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κλείσετε τώρα τον εξοπλισμό και τα μαθήματά σας χωρίς καμία προπληρωμή. Έτσι, μείνετε ήσυχοι δεσμεύοντας τον εξοπλισμό της επιλογής σας και τον εκπαιδευτή που μιλάει ελληνικά για την περίοδο που σας ενδιαφέρει, ενώ έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να δείτε αν τα εκάστοτε μέτρα κατά του covid θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας όπως και όποτε το σχεδιάζετε.

Μη ξεχνάτε ότι συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν αποθήκευση του εξοπλισμού στο κατάστημά μας, στεγνώνουμε τις μπότες του σκι/snowboard και κερώνουμε καθημερινά τα πέδιλα και τη σανίδα σας για να απολαύσετε τις διακοπές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάντε κράτηση τώρα, πληρώστε αργότερα!

 

Με τις καιρικές προγνώσεις να προβλέπουν έναν πολλά υποσχόμενο χειμώνα, παραμένουμε αισιόδοξοι για τη επερχόμενη σεζόν και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε ξανά με όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους μας επισκέπτες και φίλους.

Μέχρι τότε παραμείνετε υγιείς και δυνατοί για να τα ξαναπούμε σύντομα κι από κοντά!

Η ομάδα TSAKIRIS Ski & Snowboard

Recent Posts
0
Bataleon snowboards Bansko