Η BATALEON ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ!

 In Tsakiris Ski @el, TSAKIRIS Ski & Snowboard

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

Αυτή τη σεζόν θα δούμε μια συναρπαστική νέα προσθήκη στη συλλογή των snowboard μας.
Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι σανίδες snowboard της Bataleon είναι από φέτος διαθέσιμες στο Μπάνσκο στο κατάστημα TSAKIRIS Ski & Snowboard! Η κορυφαία εταιρεία snowboard με έδρα τις ΗΠΑ πάνω από 18 χρόνια τώρα εξειδικεύεται στην κατασκευή σανίδων με την τεχνολογία 3D.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D

Η επαναστατική 3D τεχνολογία υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία riding. Τα περισσότερα σημεία επαφής της σανίδας με το χιόνι σε συνδυασμό με το παραδοσιακό camber προφίλ προσφέρει στον rider μεγαλύτερο έλεγχο και πιο ομαλό ride.

Κάθε μοντέλο της Bataleon έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά για να καλύψει όλα τα στυλ και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς riders. Οι σχεδιαστές τους είναι αναγνωρισμένοι pro riders που έχουν μοιραστεί τις εμπειρίες τους συνεισφέροντας στη δημιουργία μιας μοναδικής συλλογής snowboard, με τις σανίδες Bataleon να ανταποκρίνονται εξαιρετικά ακόμη και στις πιο απαιτητικές ημέρες, από τις ατελείωτες πούδρες έως τις πιο ζεστές μέρες του Απριλίου με πιο μαλακά χιόνια και υψηλές θερμοκρασίες.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Μπάνσκο και στο κατάστημα μας για να δοκιμάσετε τις νέες, ολοκαίνουριες σανίδες της Bataleon και να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας! Κάντε τώρα κράτηση για τις σειρές ενοικίασης Advanced και Premium όπου θα βρείτε τις σανίδες snowboard της Bataleon και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια νέα συναρπαστική εμπειρία riding στο Μπάνσκο!

Recommended Posts
0
Συχνές ερωτήσεις για το χιονοδρομικό του Μπανσκοsnowboarding bansko