ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ LIFT PASS ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

 In Χιονοδρομικό κέντρο Bansko

Ο Νοέμβριος πλησιάζει προς το τέλος του και η μικρή πόλη του Μπάνσκο άρχισε να ζωντανεύει. Καταστήματα και ξενοδοχεία άρχισαν τις προετοιμασίες για τη χειμερινή σεζόν η οποία αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου με τα πρώτα χιόνια. Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο χειμώνα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς πώς θα κυλίσει. Ωστόσο, το κοινό ήδη εκδηλώνει ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για την κατάσταση που επικρατεί. Οι φίλοι χιονοδρόμοι αν και μουδιασμένοι με τη νέα covid πραγματικότητα, αναμένουν τη λήξη των lockdown ανά τον κόσμο για να κλείσουν τις χειμερινές τους διακοπές.

Όπως πάντα λίγο πριν την αρχή της σεζόν ανακοινώθηκαν και οι νέες τιμές των lift pass.

ΕΤΗΣΙΟ LIFT PASS

Η κάρτα σεζόν παραμένει 1500 BGN. Ωστόσο για όσους προμηθευτούν τα Lift pass τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι τιμές είναι

  • 1300 BGN για ενήλικες
  • 1200 BGN για μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους άνω των 75 ετών
  • 1100 BGN για παιδιά 7 έως 12 ετών

BANSKO TWENTY

Το 20ήμερο Lift pass είναι πιο δημοφιλές από ποτέ φέτος καθώς οι χρήση του δεν απαιτεί να γίνει σε συνεχόμενες ημέρες. Είναι διαθέσιμο από τις 2 Νοεμβρίου στις εξής τιμές

  • 900 BGN για ενήλικες
  • 850 BGN για μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους άνω των 75 ετών
  • 20 BGN για παιδιά έως 7 ετών και ενήλικες άνω των 75 ετών

Για όσους προμηθευτούν ετήσιο και 20ήμερο lift pass η ιδιοκτήτρια εταιρία του χιονοδρομικού κέντρου δίνει δώρο ένα buff με το λογότυπο του Μπάνσκο, κατάλληλο για να προστατεύει τη μύτη και το στόμα σας στα λιφτ ενόψει κορωναϊού.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ LIFT PASS

Η ημερήσια κάρτα λιφτ που ενδιαφέρει και την πλειοψηφία του κοινού είναι φέτος φθηνότερη στα 68 BGN. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τον πλήρη τιμοκατάλογο με τις αναλυτικές τιμές των lift pass έως και για 13 ημέρες, ώστε να κάνετε τον προϋπολογισμό των διακοπών σας.

Αυτά από εμάς για σήμερα! Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα με περισσότερα νέα για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα TSAKIRIS Ski & Snowboard

Recent Posts
0
family skiing